ufo, to wiem, ale do czego to powietrze przez ten wężyk idzie?
w salonie proponują mi zimówki
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez samurajprzymierzam się do zakupu octavi Tour Twin Power. w salonie zaproponowano mi dokupienie zimówek: Opony Continental R 15" z indexem H rozmiar 195/65/R15" w cenie 1500 zł. czy watro się w nie pakować? a jeżeli nie te, to jakie?
Nowe felgi kosztują 175zł w sklepie internetowym. Czasami można kupić z oponami trochę taniej jak sprzedaje ktoś z OCP, bo np. zmienia na 16-tki, lub 17-tki.zdroofko
daszek
http://www.motostat.pl/user_images/13387/icon1.png [1500-3000 obr/min]http://emoty.blox.pl/resource/hi.gif | oryg. instrukcja obsługi Octavia II
Komentarz
-
-
Re: w salonie proponują mi zimówki
Zamieszczone przez samurajwitajcie,
przymierzam się do zakupu octavi Tour Twin Power. w salonie zaproponowano mi dokupienie zimówek: Opony Continental R 15" z indexem H rozmiar 195/65/R15" w cenie 1500 zł. czy watro się w nie pakować? a jeżeli nie te, to jakie?
pzdr
Mateusz
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Cenę porównasz w necie za takie same. Będziesz wiedział, czy się opłaci. Testy w necie powiedzą Ci, czy akurat te są warte jazdy.
Ale najważniejsze, to sprawdź datę produkcji. Słyszałem, że wiele "oferowanych w promocji lub za darmo" do nowego autka opon zimowych jest dość starych. To co się nie sprzedało w ubiegłych sezonach. I to nie tylko w Skodzie. Podobno wszystkie marki tak robią.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
moje zimowki w salonie kosztowały mnie 900zł (dzieki Danielu) i były jeszcze gorące wię nie sadze by diler sprzedawał jakieś stare gumy.
Dodam jeszcze iż jak odbierałem autko sypalo śniegiem i na lawecie przyjechał nowy romster bez przodu mily pan odebrał autko godzinkę przedemną i zaoszczędził 160 zl na oponkach "bo kolega miał taniej" Czasami nie warto kombinować
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RABINmoje zimowki w salonie kosztowały mnie 900zł (dzieki Danielu)Zamieszczone przez RABINDodam jeszcze iż jak odbierałem autko sypalo śniegiem i na lawecie przyjechał nowy romster bez przodu mily pan odebrał autko godzinkę przedemnąDOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RABINna lawecie przyjechał nowy romster bez przodu mily pan odebrał autko godzinkę przedemną i zaoszczędził 160 zl na oponkach "bo kolega miał taniej"Zamieszczone przez danielcioto była O2 SCOUT :wink:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodao żesz w mordę :shock: :?DOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez danielcioZamieszczone przez szkodao żesz w mordę :shock: :?
ale pech masakryczny.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz